sâmbătă, 30 aprilie 2011

TREI RUGACIUNI

Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, departeaza de la mine orice arma taietoare,
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, revarsa asupra mea tot binele,
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, departeaza de la mine tot raul,
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, fa sa ajung pe calea mantuirii,
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, departeaza de la mine atingerea mortii,
Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, pazeste-ma de orice accident corporal si temporal.

Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, nazaritean crucificat, si ai grija de mine. Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine, in vecii vecilor. AMIN.
In Cinstea Sfantului Sange nepretuit a lui Iisus, in Cinstea incercarii intre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus hristos este nasut in ziua craciunului si a murit in Vinerea Mare. AMIN.

Acela care va scrie aceasta rugaciune, fie pentru el, "fie pentru altul, il voi binecuvanta !", zice Domnul Dumnezeu, iar cel care va rade si nu va crede, batandu-si joc de ea sau dispretuind-o, va fi pedepsit.
Cand aceasta rugaciune va fi pusa intr-o casa, acea casa va fi ferita de fulgere, de bombe si de arice primejdie. Casa aceasta nu va putea fi distrusa de dusmani.
Acela care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune, va fi prevenit printr-un semn divin, trei zile inainte de ceasul mortii. AMIN.
DOAMNE DA-MI SANATATE, FERICIRE, PACE, IUBIRE SI PUTEREA SFINTEI TALE LUMINI, ACUM SI PURUREA ! 

( Rugaciune descoperita in anul 1505 sub piatra de mormant a Mantuitorului )

===================================================================


Asa, DOAMNE, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul, slujitorul Tau si dezleaga pe robul(a) Tau(Ta) ( NUMELE ) de toate legaturile satanei si daca este legat in cer, sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sau prin necuratire, sau in alt chip, sau abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca au venit prin unghii de om, de animal sau ghiara de pasare, sau prin serpi ( vii sau morti ), sau prin pamantul mortilor, sau daca au venit prin strapungere de ace, dezlega-le pentru totdeauna, in clipa aceasta, DOAMNE, cu puterea Ta cea Mare !

( Rugaciunea Sfantului Ciprian )




=============================================================

IISUSE scump, imi stii necazul, imi stii durerea, imi stii suferinta, n-am alta scapare decat la TINE,  ajuta-ma, ca inima TA a vibrat cu inima necajitilor si pentru toata suferinta celor care au venit la TINE. Si TU n-ai alungat pe nimeni, asa ca primeste-ma si pe mine, scapa-ma de necaz !



Niciun comentariu: